keuken

werk

tuin

huis

neem contact op met van belle  |  tel +31(0)6 13 966 560   |   studio@vbelle.nl

studio

Veel mooie bestaande woningen hebben naast een prachtige uitstraling een hinderlijk comfort. Spleten, kieren, koude wanden en muffe lucht zijn kenmerkende kwaliteiten. van belle heeft de kennis en ervaring om woningen van voor de isolatiegolf toch het comfort van vandaag te bezorgen. Dat het energieverbruik daarbij daalt is mooi meegenomen. En helemaal als dit zonder dure techniek bereikt kan worden: passief bouwen!

Een goed ontwerp komt nooit uit het niets. Liever nog dan te beginnen met een leeg wit vel bekijken we wat er al is, en hoe dit in een nieuw licht te zien.

U kent het pand van binnen en buiten. U woont er al jaren. Waar knelt het? Wat werkt goed?

Ons bezoek kan uw blik verruimen. Een frisse kijk brengt vaak kansen aan het licht die anders gemist zouden worden.

verbouwen

verduurzamen

 

Van Belle heeft houdt van het bestaande. Gebouwen die hun kwaliteiten bewezen hebben verdienen een tweede leven.

Samen bekijken we graag of er een nieuwe toekomst is voor uw bestaande gebouw. Vervolgens kunnen we een transformatie in gang zetten en zo de gebouwen van onze voorgangers doorgeven aan de volgende generaties. Zo kunnen zij er net zo van genieten als wij doen en anderen eerder al deden.

 

De meest voorkomende vorm van verbouwen is het uitbreiden van een bestaande woning. Dit biedt een uitstekende kans om allerlei zaken in huis te optimaliseren. van belle speelt hier altijd goed op in. Uw vraag: hoe wil ik wonen? gaan we samen vertalen naar een optimale plattegrond waar prettig en open gewoond en geleefd kan worden.

uitbreiden

transformeren